ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
210 4831116

Product was successfully added to your shopping cart.

Galatis Electrical Equipment

Η εταιρεία Galatis Electrical Equipment είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρεία,  ιδρύθηκε το 2011 με έδρα το Μοσχάτο και αποτελεί την συνέχεια της 50χρονης επαγγελματικής πορείας της οικογένειας Γαλάτη στο χώρο. Δραστηριοποιείται στη χονδρική πώληση ηλεκτρολογικού υλικού, φωτισμού, μικροσυσκευών και φακών led.
Η εταιρεία μας είναι ένας από τους σημαντικούς προμηθευτές σε ηλεκτρολογικό υλικό στον τομέα της βιομηχανίας, της ναυτιλίας και της κατασκευής φωτιστικών, ενώ παράλληλα επεκτείνεται δυναμικά και στην αγορά μικροσυσκευών.
Οι Οίκοι που αντιπροσωπεύουμε, όλοι πιστοποιημένοι κατά τα πρότυπα ποιότητας ISO, οδηγούν τις εξελίξεις στο χώρο τους, παρέχοντας παράλληλα μια άριστη σχέση ποιότητας και τιμής.
Στόχος της εταιρείας μας είναι η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας, που επιτυγχάνεται με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, την αξιοπιστία και τη γρήγορη παράδοση.
Μόνιμο μέλημά μας είναι η άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας από τους έμπειρους συνεργάτες της εταιρίας μας, γι’ αυτό και δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στη συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωσή τους επάνω στα νέα προϊόντα και τις απαιτήσεις του κλάδου όπως διαμορφώνονται σύμφωνα με τις εξελίξεις στην ελληνική και ξένη αγορά.