ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
210 4831116

Product was successfully added to your shopping cart.

   Η εταιρεία VELAMP ιδρύθηκε το 1972, στην πόλη του μεγαλύτερου εργοστασίου παραγωγής της πρώην Fratelli Pagani Spa. ως το πρώτο εργοστάσιο μπαταριών στην Ιταλία. Η εταιρεία άρχισε να επενδύει και ανέπτυξε τους πρώτους φορητούς λαμπτήρες. Ξεκίνησε λοιπόν μια μακρά σειρά καινοτόμων προϊόντων που θα χρησιμοποιούνταν καθημερινά, όπως: η εφεύρεση του πρώτου φακού, η δημιουργία του πρώτου λαμπτήρα κατά του blcakout, η εφεύρεση του πρώτου φακού κεφαλής, η εφεύρεση της λυχνίας δυναμό.

Η εταιρεία Fratelli Pagani ήταν ενεργή στην ιταλική ιστορία: ως προμηθευτής των ιταλικών ενόπλων δυνάμεων, το κύριο εργοστάσιό της καταστράφηκε ολοσχερώς από τους αγγλοαμερικανικούς βομβαρδισμούς το 1943. Μετά τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο, η εταιρεία ξεκίνησε τις δραστηριότητές της από το μηδέν και ακολουθώντας το «ιταλικό θαύμα» που παρήγαγε φορητούς λαμπτήρες, κυρίως για τους σημαντικότερους παράγοντες της αγοράς: Duracell, Rayovac, Varta, Philips….

Το brand VELAMP δημιουργήθηκε με σκοπό να δώσει μια ιταλική μάρκα στην εταιρεία. Από αυτή τη στιγμή η VELAMP συνέχισε να εξελίσσεται και να καινοτομεί, ώστε να δίνει απαντήσεις στις πάντα ανανεωμένες ανάγκες για φορητό φωτισμό. Πρωτοπόρος στην αγορά της, η VELAMP γνώριζε πάντα πώς να ερμηνεύει τις τεχνικές εξελίξεις (ανάπτυξη καταδύσεων, εφεύρεση των LED…) για να προβλέψει την αγορά και να προσφέρει σχεδιασμό και καινοτόμα προϊόντα.

Σήμερα, η VELAMP INDUSTRIES SRL, ιδιοκτήτης της μάρκας VELAMP, σκοπεύει να συνεχίσει αυτήν την ιστορία, προσφέροντας φορητό φωτισμό και υπηρεσίες φωτισμού καθώς και διάφορα ηλεκτρικά υλικά σε 3 μεγάλες οικογένειες προϊόντων:

- Φορητός φωτισμός: φώτα που λειτουργούν με μπαταρία (φακοί, φανάρια…), φωτισμός εργοταξίου, συμπληρωματικός φωτισμός.

- Γενικός φωτισμός: προτείνουμε αντικείμενα για εξωτερικούς χώρους (σφαίρες, προβολείς…) καθώς και για εσωτερικούς χώρους (επιτραπέζιες λάμπες, φώτα έκτακτης ανάγκης…). 

- Οικιακές συσκευές και ηλεκτρικά υλικά: Προσφέρουμε μια επιλογή αντικειμένων καθημερινής χρήσης με 3 προπύργια: ποιότητα (σεβασμός των προδιαγραφών της ΕΕ), ελκυστική συσκευασία, εξαιρετική αναλογία ποιότητας / τιμής.

Η ισχύς των αξιών της (Αλληλεγγύη, Πρόοδος, Απόδοση) κάνει τη VELAMP βασικό παράγοντα σε αυτήν την αγορά. Υπεύθυνη και πάντα ένα βήμα μπροστά.